Gastenboek

Wil je een berichtje voor mij achterlaten, dan kan dit onderaan op deze pagina.

44 gedachten over “Gastenboek

 1. Wat een schitterende kerststal!!
  De WOZ-waarde zal goed onderbouwd zijn door de verkoopcijfers van de vergelijkbare kerststallen waardoor het onderhoud en uitstraling is verdisconteerd in de waarde.

 2. Goedemiddag,

  Je hebt een hele leuke kerststal en site.
  Wij bestellen ieder jaar wat beeldjes bij de familie Van Appeldoorn en halen die het jaar daarna op. Dit jaar voor de 14e keer. Ik heb dan een jaar de tijd om een huis of object te maken wat bij de beeldjes hoort. Alles op schaal 1:12/ 1:13. Succes met het verzamelen en bouwen. Fijne feestdagen.

  • dank je wel Peter voor de berichtje.
   We gaan zeker door met kleine aanpassingen om het geheel nog wat mooier te maken voor deze kerst.

 3. Op zoek naar enige beelden die een kerstverhaal kunnen verlevendigen, kwam ik terecht op uw website. Prachtig in een woord. Er stonden ook twee foto’s bij die ik zou kunnen gebruiken nl. die van de volkstelling en de herberg. Op de eerste plaats de vraag of ik die mag gebruiken en zo ja dan mijn volgende vraag hebt u ook een foto van het kindje evt. met Maria en Jozef en een foto van de herders. Ik zou graag 4 beelden hebben uit een kerststal en nergens komt de volkstelling en de herberg. Ik hoop dat u mij kunt helpen

 4. Ha Gudo, ik heb net met veel plezier jouw hele site bekeken. Wat een passie voor het kerstverhaal en nog veel meer. Ik had nog nooit van een kerstdiorama gehoord. Er komt veel meer ‘beeld’ binnen dan als je alleen naar de verhalen luistert. Bijzonder dat je zoveel op jouw site zet en vertelt. Dank je wel!

  Vraagje, mogelijk heb ik daar overheen gelezen; blijft het diorama het hele jaar door staan, of bouw je het elk jaar opnieuw op? Ik vermoed het eerste 😉

  Veel plezier en nog meer succes en alvast bijzondere kerstdagen 2018 !
  Hartelijke groetjes, Monica

 5. Dag Gudo. Geweldig dat je het weer voor elkaar hebt gekregen en dat je stal/diorama blijkbaar nog uitgebreider is geworden dan vorig jaar. Als het ook maar even lukt, dan komen we nog een keer kijken, al is het met de drukte rondom ons eigen kerstdiorama in Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden en onze expositie van papieren kerststallen in De Schierstins in Veenwouden nog absoluut onzeker of dat gaat lukken. Leuk dat Laura en jij in Leeuwarden gingen kijken naar ons diorama. Wat ons vooral aanspreekt in jouw diorama zijn je ondergrondse grafkamer in Egypte en ouw zeer levendige markt in Bethlehem. Veel plezier met alles.

 6. Heey die Gudo,
  Ziet er weer leuk uit. Is het een idee de kerststallen van de verschillende jaren naast/achter elkaar te zetten op je website? Om te zien wat de verschillen zijn.
  Gr. Robert ten Dam

 7. We hebben weer even genoten van de Kerststal. Het is weer prachtig geworden.Ik zag dat de Volkskrant in het jaar 0 ook al gedrukt werd?
  Groetjes en heel fijne feestdagen
  Tineke en Ron

 8. Hallo,
  ik ben zelf een verzamelaar van kerststallen. Uw diorama is erg mooi.
  Ga er zeker inspiratie uithalen, bedankt
  Ik zal in december zeker nogmaals op de website kijken voor eventuele nieuwe foto;s

  met vriendelijke groet,
  Pieter Jan

 9. Hallo,
  Ik heb uw website bekeken en ben onder de indruk.
  Zelf heb ik ook een kerststal welke stukken kleiner is.
  Door het bekijken van deze website ben ik op nieuwe ideeën gekomen.
  Dank daar voor
  mvgr,
  Marcel

 10. Fijn te zien dat er meer mensen zijn met een dergelijke hobby. Zelf heb ik een paar kerststallen met oude kerstgroepen als verzameling.

 11. Hallo Gudo,
  Je opstelling van dit jaar even weer bekeken. Prachtig. Misschien een idee om foto’s te maken voor kerstkaarten volgend jaar? Het zijn ‘plaatjes’.
  Groeten,
  Robert ten Dam

 12. Hallo Gudo

  Weer een paar keer op je site gekeken en steeds weer ben ik verbaasd over alle informatie die er te vinden is
  Ik vind steeds weer iets nieuws terwijl ik steeds denk dat ik nu wel alles heb gezien en gelezen.
  Knap gedaan
  Groet, ook van Ron
  Tineke

 13. Ziet er fantastisch uit. De foto’s zijn mooi, maar door het in de werkelijkheid te aanschouwen krijg je pas echt een goed beeld.

  Succes met de utvoering van je verdere ideeen.

  Groet
  Egbert en Sandra

 14. Gudo, wanneer is hij echt af? Hoeveel meter kun je nog uitbreiden? Wel grappig om te zien hoe hard jouw Kerststal groeit. Het ziet er prachtig uit! Overal zie je volgens mij wel iets voor je Kerststal. Surfen op internet, ouderwets struinen op een rommelmarkt en tijdens vakantie. Leuk om zo altijd een doel te hebben en geweldig om te zien hoe mensen met hun passie bezig zijn. Mijn complimenten!

  Liefs Debora

 15. Per toeval op deze prachtige website gekomen, prachtig en vooral veel informatie, erg goed gedaan. veel succes met je prachtige hobby,
  Jan Bark van museum in de Zevende Hemel in Apeldoorn.

 16. Hallo Gudo,

  Per toeval hoorde ik vandaag dus van je hobby. Prachtig hoor. Bijzonder. Dan kan ik me voorstelllen dat je nu al begint met opbouwen….

  Groeten Robert ten Dam

 17. Hoi Gudo,

  We hebben even jouw website zitten bewonderen. Ziet er erg mooi uit. Veel succes met het maken van de kerststal 2013.

  Groetjes, Jacques en Edwin (Bemmel)

  • Hallo Jacques en Edwin,
   bedankt voor jullie reactie en veel plezier met het inrichten van de schapskudde en Bedoidentent.
   met vriendelijke groet,
   Gudo

 18. Hoi Gudo,

  Ook dit jaar kijk ik weer uit naar het moois je nu week gaat presenteren.
  Ik volg je stallen vanaf het prille begin op de voet en het blijft elke keer weer verbazingwekend met welk gevoel voor detail je de kerststal hebt uitgebreid, ja zelfs tot de “onderwereld”.

  Sucses met de opbouw dit jaar.

  Groet,

  Antoine

 19. Leuk om een site tegen te komen van iemand met dezelfde uit de hand gelopen hobby als mijn partner en ik (zie http://kerststalinfriesland.nl). Ik zie dat we je op een aantal plekken geïnspireerd hebben. Moedig om ook de kindermoord uit te beelden (heel actueel: vandaag staat de krant vol over het drama in de VS waarbij een jongeman 20 kinderen en een aantal leerkrachten, waaronder zijn moeder doodschoot op een basisschool). Verrassend dat ook de paasgebeurtenissen in je diorama zijn verwerkt. Houd je ook open dagen? Ik wil het diorama wel een in het echt zien. Succes met de verdere uitbreiding. Roel den Dulk

 20. Gudo,
  Prachtig wat jij ervan weet te maken. Je inspireert mij ook enorm met al je ideën hoe het gehele verhaal uit te beelden.
  Succes met alles, voorpret heb je al gehad en nu deze weken maar genieten van het resultaat.
  Ik weet zeker dat je al weer verdere plannen hebt voor het volgend jaar.
  Groet Christien

 21. Hoi Gudo
  Nou dat ziet er geweldig uit en met zoveel informatie
  Ik ga er de komende tijd eens rustig voor zitten om alles te bekijken
  Liefs
  Tineke

  • Hallo Gerwin, ja dat was het boren en zagen de afgelopen zomer waar je toen nog afvroeg wat hij toch aan het doen. Je bent natuurlijk welkom om het live te aanschouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *